Doorgaan naar inhoud

Veiligheidsbrillen

RSS
 • Hoe reinig ik mijn veiligheidsbril?
  mei 24, 2022

  Hoe reinig ik mijn veiligheidsbril?

  Je bent bij Seeh op de juiste plek voor het aanschaffen van een veiligheidsbril op sterkte. Veiligheidsbrillen worden echter wel vies tijdens het dragen. Voor de levensduur en de werkveiligheid is het belangrijk om je bril regelmatig en goed schoon te maken om een goed zicht te behouden. Wij adviseren om de bril na elke werkdag te reinigen om krassen en andere schade te voorkomen. Maar hoe kun je dat het beste doen?
  Nu lezen
 • Wat betekend de EN 166 normering?
  maart 30, 2022

  Wat betekend de EN 166 normering?

  EN 166 specificeert de minimumvereisten voor een reeks prestatietests. Deze norm bevat een set van eisen die als verplicht kunnen worden beschouwd. Volgens Arbogids 2018 moeten monturen die zijn bestemd voor een veiligheidsbril dienen aan deze algemeen waarden te voldoen.
  Nu lezen
 • Moet ik als werkgever een veiligheidsbril vergoeden?
  november 12, 2021

  Moet ik als werkgever een veiligheidsbril vergoeden?

  Een werkgever moet zorgdragen voor de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers. Wanneer werknemers tijdens hun werk in aanraking komen of kunnen komen met stoffen of materialen die splinters (of losse deeltjes) kunnen afgeven, is het belangrijk dat zij de juiste oogbescherming dragen, in de vorm van een veiligheidsbril. Maar hoe zit het eigenlijk met een veiligheidsbril op sterkte en de vergoeding door de werkgever?

  Nu lezen
-->