Doorgaan naar inhoud

Exclusieve partner van

Beeldschermbril op sterkte

Beeldschermbril productinformatie

Lees hier meer over onze beeldschermbrillen

 • Complete beeldschermbril met extra's
 • Keuze uit 1000 + monturen
 • Keuze uit enkelvoudige glazen en multifocale glazen
 • Stel zelf eenvoudig je eigen pakket samen
 • 100% tevredenheidsgarantie
Klant wordenDownload de brochure

Exclusieve partner van

Beeldschermbril op sterkte productinformatie

Een beeldschermbril of computerbril is een bril die het beste zicht geeft achter de beeldscherm/computer. Het glas wordt speciaal op sterkte gemaakt om dichtbij, midden-ver tot ver scherp te kunnen zien. Hierdoor spannen je ogen minder in en raken ze minder vermoeid. Met een beeldschermbril of computerbril op sterkte neem je een goede werkhouding aan. Een goede werkhouding kan klachten zoals hoofd-, schouder- en nekpijn voorkomen. Bij ons heb je de keuze uit zowel enkelvoudige glazen als multifocale glazen.

Anti-reflectie (ontspiegeling)

Een goede ontspiegeling op het glas voorkomt dat het weerkaatste licht het zicht belemmert. Het licht dat op de voorkant van een brillenglas valt, wordt in het glas zelf verschillende keren gereflecteerd. Licht dat op de achterkant van een brillenglas valt, wordt in je oog weerkaatst. Met een ontspiegeling zijn je ogen voor een ander beter te zien, je ziet scherper en je ogen worden minder snel moe. De beeldschermbrillen van Hans Anders Zakelijk zijn altijd voorzien van een meervoudige coating of superontspiegeling. Want we gaan altijd voor het beste.

Supercoating

Hans Anders Zakelijk biedt de speciale afwerkingslaag Supercoating. Hiermee worden je glazen antistatisch waardoor deze nóg beter beschermd zijn tegen vuil. Bovendien hecht vocht zich niet aan je brillenglas waardoor je zicht in bijna alle omstandigheden optimaal blijft. Bovendien zijn glazen met Supercoating nóg beter beschermd tegen krassen.

Bluefilter

We kijken steeds vaker op beeldschermen zoals een computer, tablet, smartphone of televisie. Deze beeldschermen stralen een hoge intensiteit blauw licht uit. Dit blauwe licht zit van nature ook in daglicht en helpt ons wakker te blijven. Wist je dat je ogen hierdoor vermoeid of overbelast kunnen raken? Brandende of vermoeide ogen, wazig zien en zelfs slapeloosheid zijn de nadelige effecten bij een teveel aan blauw licht. De Blue Filter coating neutraliseert het blauwe licht dat je scherm uitstraalt en geeft je ogen meer rust. Met het Blue Filter heb je een beeldschermbril die zeer geschikt is voor digitale werkzaamheden. Een bril die het werken nog prettiger maakt.

Dikte brillenglazen

Hoe dik glazen moeten zijn hangt af van de sterkte van de bril en van het materiaal. De materialen worden onderscheiden naar de brekingsindex, die in belangrijke mate de dikte bepaalt. Gewone glazen hebben over het algemeen een brekingsindex van 1.5, glazen die wat dunner zijn hebben een brekingsindex van 1.6 en onze dunste glazen hebben een brekingsindex van 1.67. Bij zware correcties wordt aangeraden om dunnere glazen te kiezen. Dit ziet er mooier uit en de glazen wegen minder, wat weer zorgt voor een groter draagcomfort. Het kan voorkomen dat je medewerker hieraan moet wennen. De eigenschappen van dunne glazen veroorzaken soms hoofpijn, omdat ze vlakker zijn. In bijna alle gevallen verdwijnt dit na verloop van tijd vanzelf.

Onze multifocale beeldschermbrillen

Niet zeker welke beeldschermbril je moet kopen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Workforce Nearview

 • Ingezet bij statische werkzaamheden
 • Lees- en beeldschermwerk dat verricht wordt op dezelfde werkplek
 • Scherp blikveld tot 1 meter afstand

Workforce Midview

 • Combinatie van beeldschermwerk en kantoorwerkzaamheden
 • Vooral op korte afstand van het beeldscherm
 • Scherp blikveld tot 2 meter afstand

Workforce Longview

 • Speciaal voor dynamische functie
 • Lees- en beeldschermwerk dat verricht wordt op dezelfde werkplek
 • Scherp blikveld tot 6 meter afstand

Eenvoudig en snel bestellen

Stap 1

1. Makkelijk bestellen

De werkgever stelt een pakket samen waar uit welke producten een werknemer kan kiezen. Hierna ontvangt de werkgever een opdrachtbon voor de werknemer.

Stap 2

2. Aanmeten bij Hans Anders

Werknemer meet aan bij een Hans Anders winkel in de buurt. Ook gehoorbescherming kan op locatie worden aangemeten.

Stap 3

3. Ontvangen en afronden

Werknemer haalt het product op bij Hans Anders en de werkgever ontvangt via 
Seeh.be de factuur in een eenvoudig overzicht.

Support

Persoonlijk advies nodig?

Onze deskundige zitten klaar om je te helpen.

Stuur een bericht+31 (0)85 065 30 56
-->