Doorgaan naar inhoud
Veiligheidsbrillen op maat

Wij zijn Seeh

Wij zijn dé partner voor veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en otoplastieken in de zakelijke markt.

  • Vertrouwd door 5.000+ tevreden klanten
  • Exclusieve partner van Hans Anders
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig bestellen en beheren
Bekijk de videoDownload de brochure

Exclusieve partner van

Hans Anders Logo

Meer dan 20 jaar ervaring

Over ons

Seeh (uitspraak: Sieh) is de zakelijke partner voor veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en otoplastieken. We werken samen met Hans Anders om zakelijke klanten te voorzien van passende gelaatsbescherming. Onze kracht zit hem in onze drie pijlers: een goede bereikbaarheid, snelle respons (we reageren altijd binnen 2 uur op contactaanvragen) en onze 100% tevredenheidsgarantie. We zijn transparant over onze diensten en producten, communiceren helder en proberen onze klanten te ontzorgen door ze een simpel en duidelijk bestel- en beheersysteem aan te bieden.

Seeh kent de zakelijke B2B markt door en door. Wij begrijpen wat bedrijven allemaal voor medewerkers moeten doen. Daarom nemen wij jouw gehele administratie uit handen. We weten hoeveel werk het is om de juiste producten bij de juiste persoon te krijgen en hoeveel papierwerk er komt kijken bij het bestellen van veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en otoplastieken. Want bij Seeh weten we als geen ander hoe we jou hierbij kunnen helpen. Zo heb je als bedrijf nergens omkijken naar.

Dankzij ons online bestel- en beheerplatform maken we het je wel erg gemakkelijk. Ons beheerplatform zorgt voor een naadloos verloop tussen aanvraag, bestellen en de administratieve afhandeling. Controle over het budget, meer inzicht in het verbruik, alles wordt overzichtelijk weergegeven en is eenvoudig te beheren. De kosten blijven hierdoor beter beheersbaar. En dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. Ook kennen we de regelgeving omtrent persoonlijke beschermingsmiddelen, EN-normeringen en arbeidsomstandigheden uitstekend.

Bestel eenvoudig

De combinatie van een goede service, kwaliteitsproducten en een vlotte administratieve afhandeling maakt seeh de beste keuze voor bedrijven.

24/7 Rapportage en inzicht

Onze veiligheidsbrillen op sterkte zijn CE-gemarkeerd en onze veiligheidsbrillen op sterkte voldoen aan de belangrijke EN-166 norm.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij gaan voor 100% tevredenheid. 

Beste prijs voor een compleet product

Aanmeten kan in een van de Hans Anders winkels bij jou in de buurt.

Ruim 4000 tevreden klanten gingen je voor

Wij zijn Seeh (spreek uit: ‘Sie’), exclusieve partner van Hans Anders voor de zakelijke markt. Wij maken het voor bedrijven gemakkelijk om veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen of otoplastieken te bestellen. Ruim 4000 bedrijven kiezen voor

  • Ons eenvoudige bestel-en beheerplatform. Gediplomeerde opticiens en audiciens van Hans Anders.
  • Alpine Hearing Protection otoplastieken, trendy monturen voor computerwerk en comfortabele veiligheidsbrillen. Dit maakt ons dé partner voor de zakelijk markt.
  • Meer dan 400 Hans Anders winkels, altijd eentje in de buurt.
Ik wil klant worden!

"Wij maken het voor bedrijven gemakkelijk om veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen of otoplastieken te bestellen."

Het voordeel van Hans Anders

Hans Anders is specialist in de markt van optiek en gehoor. Dit in combinatie met een groot bereik – er zit altijd een Hans Anders winkel bij jou in de buurt -, veel kennis van brillen en ervaring in het helpen van consumenten maakt Hans Anders ook een onmisbare partner voor de zakelijke markt. De combinatie van een goede service, kwaliteitsproducten en een vlotte administratieve afhandeling maakt Seeh de beste keuze voor bedrijven. Voor een aantrekkelijke prijs natuurlijk, want ook dat is Seeh. Bekijk daarom snel alle mogelijkheden en laat je overtuigen.

Hans Anders is bekroond met een geweldige prijs: de Shopping Award 2021 in de categorie Opticiens. Elke dag staan wij met plezier klaar om jou zowel in onze winkels als online de beste service voor de beste prijs te geven.

Shopping awards hans anders

Eenvoudig en snel bestellen

Stap 1

1. Makkelijk bestellen

De werkgever stelt een pakket samen waar uit welke producten een werknemer kan kiezen. Hierna ontvangt de werkgever een opdrachtbon voor de werknemer.

Stap 2

2. Aanmeten bij Hans Anders

Werknemer meet aan bij een Hans Anders winkel in de buurt. Ook gehoorbescherming kan op locatie worden aangemeten.

Stap 3

3. Ontvangen en afronden

Werknemer haalt het product op bij Hans Anders en de werkgever ontvangt via Seeh.be de factuur in een eenvoudig overzicht.

FAQ

Onze tevreden klanten

"Seeh biedt onzen mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf."

Alheembouw

Tina Van Damme
Preventieadviseur

"Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost. "

Makita

Suzan Dubbelman
HR Adviseur

"De samenwerking met Seeh is erg prettig. Snelle communicatie, makkelijk systeem voor de opdrachtbonnen en altijd bereid om mee te denken met specifieke vragen vanuit het ziekenhuis."

Makita

Madelon Timmerman
Arbocoordinator

Support

Persoonlijk advies nodig?

Onze deskundige zitten klaar om je te helpen.

Stuur een bericht+31 (0)85 065 30 56
-->